Træfældning

Træfældning prisKolding sorens service

Hvad skal det så koste? Som husejer eller virksomhedsejer er du sikkert ikke interesseret i at betale mere end nødvendigt når træet skal fældes. Prisen på træfældning er, som ved mange andre brancher, typisk proportional med det udførte arbejde. Sagt med andre ord, man får hvad man betaler for.

Prisstatistik

Det er praktisk umuligt at give en pris på hvad træfældning koster uden et tilsyn, da alle træer er forskellige. Har du som kunde alligevel brug for at vide lidt på forhånd, så er her et lille praj:

  • De fleste opgaver løses indenfor en ramme der hedder 3.500,- til 7.500,-.
  • Hurtige "ud og hjem" opgaver, kan gå helt ned til 1.250,-.
  • Komplicerede opgaver og/eller risiko betonet løsninger ligger typisk mellem 7.500,- til 20-, 30-, 40.000,-. (priserne i denne ende afspejler brug af dyrt grej og mange års erfaring - for din tryghed).

I mit firma er tilbud gratis.

Pris kontra risiko

Store træer der skal fældes, udgør stor risiko. Der er risiko ved traditionel træfældning fra jorden - der er højrisiko ved topkapning. Træfældningsprisen er derfor i led med sikkerheden.

Billig Træfældning

Billig træfældning er altid en mulighed. Billig topkapning er også altid en mulighed. Man kan ikke sige at det er forkert at hyre den billigste topkapper til at fælde sit store træ eller udføre beskæring af birketræ, beskæring af løvtræ eller beskæring af træer i det hele taget. Det der er vigtigt at have i tankerne er dog at træfældnings-sikkerheden og træfældnings-forsikringen er på plads.

Hvordan er træet

Det har en vis betydning for træfældningsprisen hvordan træet står. Med står, mener jeg om der er mange sidegrene og hvor tyk stammen er. Et træ der står lige op og ned, vil være nemmere at gå til. Er stammen ikke for tyk, gør dette også at jeg kan nøjes med en til to save, hvilket også sparer tid i form af forberedelse og efterrengøring/slibning af kæde. Der er også forskel på træ. En hård ask kræver mere at "tygge sig igennem" end en blød gran. Alt dette er noget som man ikke umiddelbart tænker over når man bestiller en fældning, men som træfælder bliver man nødsaget til at have det med i sine overvejelse.

topkapning pris

Gratis træfældning

Gratis træfældning bliver det ikke, men mange husejere vil naturligvis gå efter en billig træfældningspris, men billig kan hurtigt blive til dyr - og det bliver gode råd også. Det er derfor vigtigt at du tænker dig grundigt om inden du selv begiver dig til at fælde træer. De fleste husejere vil komme frem til den beslutning at det bedst kan betale sig at kontakte en professionel træfælder. Ved at søge på træfældning pris på internettet vil man hurtigt se et stort udvalg at vælge imellem. Ved præcission af det pågældende område, f.eks. træfældning pris Kolding, - Fredericia, - Vejle kan man hurtigt få kontakt med en egnet træfælder/skovarbejder der kan fælde, udføre en styning eller beskæring af det ønskede træ. Hvad koster det så at få fældet et træ? Kontakt mig - så finder vi ud af det.

Pris topkapning i jylland

Prisen på topkapning i jylland og prisen på træfældning i det hele taget kan variere. Som hovedregel er det naturligvis selve træfældningen der koster penge. Er det en simpel træfældning bør prisen selvfølgelig være derefter. Er det en krævende topkapnings træfældning, vil prisen selvfølgelig afspejle dette.

Herefter betyder træfælderens / topkapperens transporttid også noget - da jeg dækker et stort område i jylland omkring Kolding, Fredericia og Vejle,  kan det ikke udelukkes at prisen på træfældning og topkapning er konkurrencedygtig - samtidig med at kvaliteten er på plads.

traefaeldning middelfart

Pris topkapning på fyn

Træfældning på fyn er også en mulighed. Husk, det koster jo ikke noget at spørge. Er det en god spændende opgave kører jeg gerne til andre steder end bare Middelfart, Odense og Nyborg.        Din problemløser

Pris ved træfældning og havearbejde

Scenariet i denne løsning kan også være at du har en meget tilgroet have som er vokset til igennem mange dejlige år, men nu er det blevet for meget. Du har måske en mindre fældning, men ikke nok arbejde til at du kan få et godt tilbud fra en professionel træfælder, uden at prisen bliver for høj. I denne situation kan vi måske lave en aftale hvor jeg fælder træet og rydder ud i haven samtidig (havearbejde). Jeg er ikke for fin til at klippe en hæk (dette er faktisk en stor del af mit arbejde som jeg nyder) eller hvad du ellers kunne ønske. På denne måde hjælper vi hinanden ved at jeg har arbejde til en hel dag eller mere, mens du, for en merbetaling, får den have du havde engang.

Træbeskæring pris

Selvom min hovedinteresse er træfældning og træfældning ved topkapning, vil jeg som nævnt ikke udelukke en god træbeskæring. Prisen på en stor beskæring vil oftest være dyrere end prisen på en fældning. Det man som kunde betaler for er den tidskrævende proces ved beskæringsarbejde. Den optimale løsning vil typisk være fra lift, hvis der er plads. Beskæringsprisen skal derfor også dække liftleje.

Er træet ikke tilgængeligt fra lift skal der klatres - og dette uden skade på træet. Træklatringen skal planlægges nøje, da man som topkapper i denne situation ikke har sporer som fodfæste. Dette er en direkte kilde til en større pris - til gengæld kan du nyde dit træ uden at det bliver for stort.

Gå til kontakt