Træfældning

Har du prøvet det her før? (Hvad kan du egentlig og hvem er mennesket bag Sørens service? red.)

Træfælder, topkapper, Søren - Hvem er han?

Der er mange dygtige og veluddannede træfælderer, du vil helt sikkert også have kigget på deres hjemmesider i din søgning efter en til lige netop din fældning. Jeg har en stor respekt for andre i branchen der også vægter sikkerheden højt og gør deres ypperste for hele tiden at blive bedre til det de laver.

Træfældningsbaggrund

Jeg har kurser fra Skovskolen og kombineret med stor interesse indenfor emnet, kan jeg meget vel være den rette til lige netop din træfældning. Træfældning er mit primære erhverv. Jeg har nogle gange en anden indgangsvinkel end mange af mine kolleger i branchen - Jeg modtager læring på fire forskellige sprog og høster dermed bred viden fra hele verden - ikke kun fra skovskolen.

Efter træfældningen

Min interesse ligger hovedsageligt i fældning ved topkapning. Når fældningen er færdig, vil der være en stub tilbage. Ønsker du stubben væk, kan vi også finde ud af det.

Beskæringsopgaver

Beskæringsopgaver er også en mulighed, men min hovedvægt/interesse er fældning ved klatring. Har du lyst til at læse lidt om forskellen mellem arbejdsmetoderne ved henholdsvis fældning og beskæring så se herunder.

 

traefaeldnings info-Kort

traefaeldnings info-Beskæring kontra fældning

traefaeldnings info-Liste over kurser